Notícies i comunicats

22/10/2015

Sabor de Gràcia actuarà demà després del pregó inaugural de les Fires de Sant Narcís

El concert, que tindrà lloc a la plaça del Vi a continuació de la intervenció del pregoner Jordi Bosch, es farà amb motiu de la candidatura de la rumba catalana com a patrimoni cultural immaterial de la UNESCO que s'ha promogut aquest 2015.

Font: Ajuntament de Girona

El grup Sabor de Gràcia serà l’encarregat d’oferir el concert de l’acte inaugural de les Fires de Sant Narcís demà al vespre a la plaça del Vi. El conjunt liderat per Sicus Carbonell des de fa més de 20 anys serà l’encarregat d’interpretar diversos temes després de la intervenció del pregoner d’aquest any, el periodista Jordi Bosch.

L’actuació del grup gracienc es farà amb motiu de la presentació que s’ha fet aquest 2015 de la candidatura de la rumba catalana com a patrimoni cultural immaterial de la UNESCO. La candidatura està impulsada, entre altres entitats, per l’Escola de Música Moderna de Girona.

Les Fires de Sant Narcís començaran demà a partir de les 18 h amb una cercavila amb gegants i capgrossos de la Fal·lera Gironina, de l’Esquerra del Ter i de Sant Eugènia, amb la Mula Baba i la Girona Marxing Band, que sortirà de a plaça de la Constitució i arribarà a la plaça del Vi, on a les 19.30 h es farà un ball de gegants. El pregó començarà a les 20 h i a continuació es portarà a terme el retrò de coets i l’anella de foc als barris.

 

La revista digital de Fires, disponible per a dispositius mòbils

A partir d’avui, ja està disponible la revista digital de Fires de Sant Narcís (amb el nom de “Fires de Girona”) d’aquest 2015. Inclou tota la programació d’activitats de l’edició d’aquest any, amb material complementari interactiu com vídeos, imatges o enllaços a les llistes d’Spotify dels grups que actuaran als concerts d’aquest any.

La publicació està disponible per sistemes operatius iOS i Android, per a telèfons mòbils intel·ligents i per a tauletes. Es pot descarregar des de l’App Store i el Google Play.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)