Notícies i comunicats

26/10/2015

Detenen una persona per un delicte contra la salut pública

Agents de proximitat de la Policia Municipal localitzen un grup de joves consumint substàncies estupefaents a prop d'un col·legi.

Font: Policia Municipal de Girona

Agents de proximitat de la Policia Municipal de Girona van detenir, cap a les dotze del mig dia del dia 20 d’octubre, Y. Ayad, de 21 anys i amb domicili a Girona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els fets van passar quan un agent de proximitat de la Policia Municipal de Girona realitzava tasques de vigilància en zones del voltant de col·legis i instituts. En un moment determinat va observar com un grup de joves estava consumint alguna substància estupefaent a prop d’una escola.

Immediatament va demanar suport d’un altre agent de proximitat i van identificar els joves i, posteriorment, en l’escorcoll que els van portar a terme, van trobar 14 bosses petites i una bossa gran amb marihuana a l’interior de la motxilla d’un dels joves, a més de 35 euros fraccionats.

Per tots aquests fets, i amb l’evidència que es trobaven davant d’un cas de venda de substàncies estupefaents, es va detenir Y. Ayad, de 21 anys, del qual no consta cap altre antecedent policial, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)