Notícies i comunicats

27/10/2015

Com pot ajudar LinkedIn a trobar nous clients i els pactes entre socis, en parlem a Girona Emprèn

Dues noves sessions el 4 i 18 de novembre.

Durant el mes de novembre a Girona Emprèn estan previstes dues noves sessions informatives dins el cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’ en què experts de diferents camps tracten de temes d’interès per a les persones emprenedores.

El dia 4 de novembre es tractarà sobre la xarxa social LinkedIn i com aquesta permet connectar amb professionals i experts, posicionar-se en el sector, ampliar base de clients, etc. La sessió serà a càrrec de Strefano Zanellato, director general de Sinermedia (www.sinermedia.com) i cofundador de l’empresa GironaSocialMedia (www.gironasocialmedia.cat).

El 18 de novembre es realitzarà una nova sessió, a càrrec de SECOT, que tractarà de com es poden evitar futurs problemes a l’empresa amb els pactes entre socis. Els ponents de la sessió són Joaquim Munné i Salvador Vallès, col•laboradors com a assessors i formadors en àmbit empresarial de SECOT.

Totes les xerrades són gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió. 
 

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)