Notícies i comunicats

27/10/2015

Els beneficis del Sopar Popular de Fires es destinaran a ajuda alimentària per als refugiats sirians

Encara hi ha tiquets disponibles a la venda per a la tercera edició de l'esdeveniment, que tindrà lloc demà a les 21 h.

La tercera edició del Sopar Popular de Fires tindrà un marcat component solidari. L’entitat Restaurants del Cor, col·laboradora de l’organització del sopar juntament amb l’Ajuntament de Girona, destinarà els beneficis de l’acte a ajuda alimentària per als refugiats sirians que aculli la ciutat.

Per aquest motiu, la tinenta d’alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia Marta Madrenas ha fet una crida als gironins i gironines per sumar-se “a aquest esdeveniment que, a més d’esdevenir una festa, aquest any tindrà un clar component solidari per ajudar a aquelles persones que estan passant moments difícils”.

Encara hi ha disponibles tiquets a la venda per al sopar de demà, que es farà a les 21 h a l’envelat de la plaça de Miquel de Palol. Per amenitzar la jornada, l’Orquestra Maribel oferirà una actuació després de l’àpat. Els tiquets es poden adquirir al preu de 15 euros a qualsevol dels centres cívics de Girona i a l’Oficina de Turisme. El menú inclou amanida catalana, rostit tradicional amb pa amb tomata i postres, a més de beguda, amb aigua, vi de la DO Empordà i cava.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)