Notícies i comunicats

30/10/2015

600 persones visiten l'Ajuntament en la cinquena edició de la Jornada de Portes Obertes

Les visites teatralitzades iniciades l'any 2013 es converteixen en una activitat consolidada més en el programa d'activitats de les Fires de Sant Narcís.

600 persones van visitar ahir, entre les 11 i les 18 hores, l’Ajuntament de Girona en la cinquena edició de la Jornada de Portes Obertes. Al llarg del matí, moltes persones es van apropar expressament a l’Ajuntament per participar en les consolidades visites teatralitzades, que des del 2013 ofereixen un recorregut pels principals espais del consistori amb clau d’humor i ple de referències històriques.

Durant la Jornada de Portes Obertes, s'obren al públic el despatx de l'alcalde Carles Puigdemont; la Sala de Junta de Govern Local, sala de reunions on es reuneix setmanalment l'equip de govern; la Sala Renart, designada amb aquest nom des de l'1 de març del 2013 en homenatge al pintor, restaurador i treballador municipal Ricard Renart i utilitzada per fer-hi reunions dels diferents serveis; la Sala Miquel Diumé, sala polivalent on es fan presentacions diverses i rodes de premsa; el Saló de Sessions, on se celebra el Ple municipal mensualment; el Teatre Municipal, i el Saló de Descans del Teatre Municipal.

La Sala Renart va acollir durant tota la jornada l'exposició “Ajuntament de Girona: Un ventall de relacions” que recollia detalls i regals institucionals de tipologia ben diversa que l’Ajuntament de Girona ha rebut al llarg del temps de visites de representants d’altres ajuntaments, o d’entitats públiques i privades. El Museu d’Història és el custodi d’aquests objectes, i n’ha escollit aquesta mostra significativa per a exposar-la durant aquesta cinquena edició de la Jornada de Portes Obertes.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)