Notícies i comunicats

03/11/2015

Korxea, guanyadors de l'INTRO 2015

La convocatòria pel concurs del 2016 s'obre el 15 de desembre

Font: Link Produccions

Els altempordanesos Korxea van ser escollits com a guanyadors del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2015 pel jurat d’honor d’aquest certamen el passat divendres 30 d’octubre, a l’escenari de Sant Feliu de les Fires de Sant Narcís. El bon nivell i la qualitat de les dues bandes finalistes, Korxea i Cala Vento, va dificultar l’elecció final del jurat format pels músics Jaume Pla “Mazoni”, Lluís Costa (guitarra d’Adrià Puntí), Xavier Cabezas “Urban” (Urban 33, Geronación) i Nuri Madí (Blackiss, Clave de Sur) i Quim Marcè, director de La Mirona, Glòria Castellví, de la discogràfica i promotora RGB, i Fran Arnau, gerent de Link Produccions i director dels festivals ÍTACA, Cultura i Acció, i Portalblau. Precisament, el jurat del concurs va destacar l’alt nivell de les bandes participants a totes les eliminatòries que els ha posat realment difícil les seves decisions.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. Aquest any, les bandes seleccionades han pogut actuar en escenaris del festival Strenes i com a teloneres de bandes consolidades a La Mirona.

Com a guanyadors, Korxea han obtingut una gira remunerada per escenaris de diverses festes majors de les comarques gironines el 2016 que finalitzarà a l’escenari de La Copa a les Fires de Sant Narcís.
 

INTRO 2016
L’Ajuntament de Girona i Link Produccions ja estan treballant en la desena edició de l’INTRO, l’any vinent. De moment, s’obrirà la convocatòria perquè les bandes presentin les seves propostes del 15 de desembre al 15 de gener.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)