Notícies i comunicats

11/01/2019

L'Ajuntament de Girona homenatja el personal municipal que s'ha jubilat el 2018

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, i la regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, han reconegut la seva implicació i dedicació.

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i la regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, han reconegut i han agraït avui la tasca dels 21 treballadors i treballadores municipals que s’han jubilat durant el 2018, així com la implicació i dedicació que han portat a terme al consistori en el transcurs de la seva trajectòria professional. Com ja és tradicional al voltant de les dates de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Girona expressa el seu reconeixement als treballadors i treballadores pels anys de servei a la ciutat a través de la seva feina a la corporació.

Durant l’acte, que s’ha celebrat al Saló de Sessions de l’Ajuntament, s’ha lliurat una placa de reconeixement a cadascun dels treballadors i treballadores. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)