Projecte Ferroviari

Fòrum Ciutada. El pas del tren per Girona

Té com a objectiu informar periòdicament la ciutadania sobre el pas del tren d'alta velocitat per Girona

Fòrum ciutadàLa proposta de creació d’aquests fòrums com a espais de diàleg i deliberació va néixer en el marc de l’Audiència Pública que va tenir lloc el 24 de gener de 2011 a l’Auditori Palau de Congressos.

El govern municipal es va comprometre a promoure la seva creació per informar periòdicament la ciutadania sobre el pas del tren d’alta velocitat per Girona i per aglutinar les entitats de la ciutat que ho desitgessin. (VEURE ACTA) (VEURE VÍDEO)

El 16 de març de 2011 va tenir lloc la primera reunió del Fòrum Ciutadà, el 14 d'octubre de 2011 es va celebrar la segona i el passat 9 de març de 2012 la tercera reunió.

Tot seguit podeu consultar els documents informatius que s'han donat a conèixer a les sessions de l'Audiència Pública i dels Fòrums:

Si teniu aportacions i suggeriments pel Fòrum podeu escriure a l’adreça de correu electrònic forumciutada@ajgirona.cat, o a través de la Bústia d'Avisos www.girona.cat/avisos

III Audiència Pública del Projecte Ferroviari

El consistori anuncia un procés participatiu a partir del mes de març de 2013, un pla especial pel barri de Sant Narcís i l'obertura d'una oficina d'informació ciutadana a l'antic edifici de justícia de Sant Narcís.

III Fòrum ciutadà

Divendres, dia 9 de març, es va celebrar la tercera reunió del Fòrum Ciutadà sobre les obres de la línia del tren d'alta velocitat a la Sala Polivalent del Centre Cultural La Mercè.

Front comú en defensa del projecte ferroviari

L'alcalde reuneix diputats, senadors i portaveus municipals com a mostra d'unitat.