Promoció Econòmica

  

Àrea de Promoció Econòmica

Promoció Econòmica centralitza les principals activitats i serveis que han de promoure la reactivació econòmica i que alhora són eixos estratègics de la ciutat com el turisme, el comerç, l'empresa i el treball.

Notícies

Una quinzena de nois i noies d'entre 16 i 17 anys participen aquest curs en el projecte "Joves en Acció"
02/10/2019  |  La iniciativa s'emmarca dins del programa Girona Actua i té com a objectiu preparar els joves perquè puguin accedir de nou al sistema educatiu reglat.
Comença el curs de creativitat i innovació de l'Experiència LabGi! després de dues jornades inspiradores que reuneixen a més de 100 persones
30/09/2019  |  Les persones participants al curs i les que formen la Comunitat Co tindran l'oportunitat de participar en un procés de cocreació davant el repte real de l'empresa Eventis.
L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria per seleccionar els projectes de la 65a edició de Girona, Temps de Flors
26/09/2019  |  Les inscripcions per presentar les propostes i seleccionar espais finalitzaran el 30 de novembre.
El projecte Ubuntu, de l'alumna de l'Escola d'Hostaleria i de Turisme Irene Molero, guanya el primer Premi d'Emprenedoria de l'FP de Girona
26/09/2019  |  El guardó es lliurarà durant la Setmana de la Ciutat Educadora, que tindrà lloc al mes de novembre. Hi han participat un total de 32 alumnes dels centres educatius de la ciutat.
El Mercat del Lleó de Girona fa 75 anys
17/09/2019  |  Per celebrar-ho, l'associació de comerciants de la plaça ha organitzat una festa d'aniversari el dissabte 5 d'octubre.
L'Ajuntament de Girona promourà el transport sostenible en el marc de la Setmana Europea de Mobilitat
06/09/2019  |  El consistori ha organitzat una desena d'activitats entre el 16 i el 22 de setembre per fomentar hàbits de mobilitat segurs, saludables i respectuosos amb el medi ambient. L'acte principal de la iniciativa a la ciutat serà la jornada "Mobilitat elèctrica, mobilitat sostenible", que es farà el 19 de setembre a l'Auditori Josep Irla.
La XII Festa dels Setges de Girona comptarà amb més del doble de participants que les edicions d'anys anteriors
06/09/2019  |  Reivindiquen a l'heroi català Joan Clarós en el 210 aniversari del Gran Dia de Girona.
L'Ajuntament de Girona organitza un taller per ajudar les empreses culturals i creatives a accedir a les licitacions públiques
03/09/2019  |  L'activitat, que es porta a terme en el marc del PECT, tindrà lloc els dies 16, 18 i 25 de setembre, de 10 a 13 h, al Centre Cultural La Mercè.
L'Experiència LabGi! engega motors aquest setembre amb dues jornades inspiradores i un curs de creativitat i innovació oberta
29/08/2019  |  Què és ‘Mindfultravel' amb Edgar Tarrés i com innovar en les noves tendències del sector turístic, amb Montserrat Peñarroya, donaran pas al curs de tècniques de creativitat i innovació oberta amb Novagroup.
Les obres de rehabilitació de l'antic Cinema Modern avancen a bon ritme
07/08/2019  |  Avui s'han desmuntat les encavallades, les estructures que sustentaven el sostre de l'edifici.
Observatori de l'Economia i l'Ocupació

PECT ICC. Indústries Culturals i Creatives

Bàner de la Xarxa Gironina per la Reforma Horària

Pla Estratègic de Turisme de Girona

Pla Estratègic de Promoció Econòmica i Ocupació de Girona i el seu entorn urbà

Informe de l'enquesta sobre el Mercat de Treball a Girona

Bàner de Construcció Connectada

Àrea de Promoció Econòmica
Veure en el plànol: