Observatori del
Mercat de Treball, del
Comerç i del Turisme

Observatori del Mercat de Treball, del Comerç i del Turisme

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

L'Observatori del Mercat de Treball, del Comerç i del Turisme recull i analitza dades que trobareu en aquesta pàgina. Concretament hi trobareu informes mensuals del mercat de treball, butlletins econòmics i dades de l'atur registrat que hi ha mes a mes. A nivell trimestral hi veureu informes d'indicadors turístics.

  

 

  

Notícies

El projecte "Comerç emblemàtic" es presenta al plenari de l'Agència de Promoció Econòmica de Girona
05/07/2017  |  La reunió ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Descans del Teatre Municipal.
S'inicien els treballs per confeccionar el mapa socioeconòmic de la ciutat
16/03/2017  |  Es recolliran dades i es faran entrevistes a 2.700 unitats familiars de Girona
Es constitueix la Taula de Promoció de la Ciutat en el marc de l'Agència de Promoció Econòmica
16/06/2016  |  L'objectiu d'aquest òrgan és crear un espai de treball conjunt per unir esforços i crear sinergies intersectorials entre l'Ajuntament de Girona i els principals agents socioeconòmics dels sectors turístic, comercial i cultural de la ciutat.
El Govern de la ciutat aprova la creació de l'Agència de Promoció Econòmica de Girona
29/07/2014  |  L'Agència es planteja com una xarxa col·laborativa a on hi participaran els diferents agents econòmics i socials de la ciutat amb l'objectiu de construir consens i impulsar les polítiques locals de promoció econòmica.
L'enquesta del mercat de treball de Girona posa de manifest la vulnerabilitat dels aturats majors de 45 anys i amb nivells de formació baixos
22/10/2012  |  Aquest estudi servirà per reorientar les polítiques actives d'ocupació que es desenvolupen des de l'Ajuntament de Girona.
L'Ajuntament de Girona inicia l'enquesta sobre el mercat de treball a la ciutat
26/04/2012  |  L'estudi és el resultat de l'acord sorgit en el marc del primer plenari del Consell Econòmic i Social de l'any 2012, en el qual es van debatre l'estat de les polítiques actives d'ocupació a la ciutat de Girona.
Àrea de Promoció Econòmica
Veure en el plànol:

Suport i col·laboració:

Logo Empresa i Ocupació de la Generalitat    Logo SOC    Ministerio de Empleo y seguridad social    Logo Fons social europeu