Salut

Centre Jove de Salut

El Centre Jove de Salut de la ciutat de Girona vol promoure la salut i prevenir les conductes de risc entre els joves, mitjançant intervencions educatives, orientatives i assistencials, sempre a través d’un discurs positiu.

Aquest servei va dirigit a tots els nois i noies fins a 25 anys que viuen, estudien i/o treballen a la ciutat de Girona i a les seves famílies. En situacions d’urgència atenem també els joves que son de poblacions veïnes.

L’equip està format per dues psicòlogues, una llevadora, tres ginecòlogues, una infermera i una administrativa-informadora.

Els trobareu a la Pl. Sant Pere núm. 11 i al telèfon 972 204 212 . Atenen de dilluns a divendres en horari de matí i tarda i us recomanem que truqueu abans per concertar cita o informar-vos de l’horari d’atenció de la persona que pot atendre millor la vostra consulta.

Formació per a joves del Centre Jove de Salut

Des del Centre Jove de Salut es porten a terme diferents actuacions formatives dirigides als nois i noies de fins a 25 anys de la ciutat de Girona. La finalitat d'aquests cursos i tallers és promoure la salut i prevenir conductes de risc entre la població jove.

A continuació podeu consultar la programació d'activitats i com fer-ne la inscripció.

 

Centre Jove de Salut
 • Àrea de què depèn:

  Àrea d'Alcaldia
  Regidora delegada de Salut

 • Adreça:

  Plaça Sant Pere, 11
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 204 212

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  Dilluns i dijous de 9 a 14 i de 15 a 19 h
  Dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h

  HORARI D'ESTIU:
  Del 26 de juny al 10 de setembre de 2017
  De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 15 a 19 h.
  Tancat del 31 de juliol al 27 d'agost de 2017

Veure en el plànol:

10è aniversari del Centre Jove de Salut de Girona

En els darrers anys, ha augmentat la responsabilitat en les relacions de parella. Així es percep des del Centre Jove de Salut, on s'adrecen cada cop més joves preocupats per cercar eines per valorar, cuidar i viure de forma positiva la seva sexualitat i, a més, hi acudeixen acompanyats de la seva parella. El Centre Jove de Salut Integral de Girona celebra aquest 2015 el desè aniversari de la seva posada en funcionament.