Sostenibilitat

Notícies

La Vall de Sant Daniel tindrà sistema de recollida de residus porta a porta el 2017
22/07/2016  |  Serà el primer barri de Girona on s'implantarà aquest sistema, per avançar cap a la recollida selectiva.
L'Ajuntament de Girona engega un pla pilot per reduir el malbaratament alimentari
20/07/2016  |  Durant tres setmanes, els vigilants del Mercat del Lleó passaran a recollir per les parades col·laboradores productes aptes per al consum però no per a la venda per portar-los al Centre de Distribució d'Aliments i reduir els residus.
L'Ajuntament de Girona obre una pàgina de Facebook del Centre d'Acollida d'Animals
06/07/2016  |  La ciutadania podrà consultar en aquest espai els gats i gossos que hi ha al centre per si estan interessats d'adoptar-los o per comprovar si n'hi ha algun que hagin perdut.
Girona se suma al projecte ecoturístic "From Bark To Bottle", destinat a donar a conèixer els valors del suro al públic internacional
29/06/2016  |  L'Ajuntament de Girona i el Consorci de les Gavarres han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració per portar a terme aquesta iniciativa.
Finalitza l'arranjament del camí del Calvari i del camí a Mas Terrats
27/06/2016  |  S'ha treballat per millorar els accessos als veïns de la zona, ubicada entre les Pedreres i la Font de la Pólvora, i adequar l'espai en cas de possibles emergències.

Destaquem

Girona + Neta

Incidències

Avís informatiu sobre la xinxa de la malva (Pyrrhocoris apterus)

L'Ajuntament us informa que la xinxa de la malva no es considera una plaga i no causa danys a les persones ni a la vegetació.

Sostenibilitat
Veure en el plànol: