Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

La segona fase de les obres del pavelló de l'escola Cassià Costal començarà el 2019
24/04/2018  |  Aquesta setmana ja entrarà en funcionament la pista coberta del centre escolar, resultat de la primera fase de les actuacions a l'equipament. El Pla Estratègic de l'Esport definia la necessitat d'un nou pavelló per a les entitats esportives de la ciutat i el govern ha anunciat el cobriment de la pista de Fontajau també per al 2019.
Comencen les actuacions per transformar l'antic camp de futbol de Fèlix Farró de la Devesa en un espai d'estada i descans
17/04/2018  |  S'anivellarà i s'adequarà el sòl per sembrar-hi herba de prat amb baix nivell de manteniment.
Els terrenys de Domeny són idonis per ubicar-hi el futur Hospital Dr. Josep Trueta, segons l'informe encarregat per l'Ajuntament de Girona
13/04/2018  |  L'espai proposat pel consistori a la Generalitat compleix amb els requisits necessaris per crear un gran centre hospitalari al servei de la ciutat, l'àrea urbana i la demarcació.
Comencen les obres per rebaixar la vorera d'un tram del carrer del Carme
09/04/2018  |  Les actuacions es faran al voltant del pont de l'Areny i tenen com a objectiu de minimitzar les afectacions en episodis de pluja intensa.
L'augment del pressupost de les llicències d'obres concedides el 2017 demostra indicis d'una revitalització del sector urbanístic a Girona
29/03/2018  |  En només cinc anys s'ha duplicat l'import dels projectes i s'ha passat dels 25.870.485 euros del 2013 als 52.849.313 euros de l'any passat.

Destaquem