Urbanisme i Activitats

Urbanisme

El servei d'urbanisme de l'Ajuntament és el que s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan en sòl urbà.

També és l'encarregat de crear i rehabilitar l'habitatge social, d'assegurar una rehabilitació integrada al Barri Vell, de gestionar els projectes de sanejament de l'aigua i el manteniment de l'enllumenat públic i de gestionar, tractar i planejar els espais no urbanitzables.

Notícies

L'Ajuntament de Girona projecta recuperar la Devesa com un gran parc urbà per a la ciutadania
16/12/2014  |  La integració de les Ribes del Ter, la reivindicació de la part històrica i patrimonial de l'espai i la integració urbana són les principals propostes que planteja l'estudi previ per a la redacció del Pla especial de la Devesa.
Els ajuntaments de Fornells de la Selva, Girona, Salt, Sarrià de Ter i Vilablareix subscriuen l'acord de creació de l'àrea metropolitana estratègica del Gironès
15/12/2014  |  Els cinc consistoris consensuen la necessitat de crear un ens que reguli l'establiment de grans superfícies territorials comercials dins l'àmbit del que han definit com l'àrea metropolitana
Divendres 12 de desembre, s'ha obert de nou al trànsit la plaça de Joan Brossa
15/12/2014  |  Les actuacions que s'han portat a terme aquestes setmanes han inclòs també la senyalització d'un tram nou de carril bici a la ciutat.
El Ministeri de Foment es compromet a tapar el pou d'accés de la tuneladora i d'extracció d'àrids del Mas Xirgu
09/12/2014  |  Aquesta acció, que es portarà a terme per via d'emergència, permet avançar en el projecte de reposició de la zona i possibilitarà recuperar la llera del Güell.
Les obres del projecte d'urbanització del carrer de Lluís Borrassà duraran quatre mesos
25/11/2014  |  Les actuacions s'han iniciat aquesta setmana i comportaran que fins al 28 de desembre s'hagi de tallar un carril del carrer del Riu Cardener.

Destaquem

Regidoria d'Urbanisme i Activitats
 • Àrea de què depèn:

  Promoció i Ocupació

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 2a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 047

 • Avisos i suggeriments:

  Per avisos i suggeriments podeu utilitzar la Bústia d'Avisos de l'Ajuntament de Girona.

 • Web:
Veure en el plànol:

L'Ajuntament presenta les propostes de reposició del Parc Central

La proposta que s'ha presentat als veïns de St. Narcís i Girona, ha estat elaborada per l'equip tècnic municipal i refà totes les zones afectades per la fase 1 de l'obra del TAV (la pl. d'Europa, el parc Central, la coberta de l'estació i la pl. de Joan Brossa).

L'Ajuntament presenta el projecte del nou Passeig Canalejas

El projecte d'urbanització del Passeig Canalejas permetrà que aquest nou carrer es configuri com un dels múltiples espais de transició, a través dels ponts, cap al nucli més preuat del casc antic de la ciutat.